[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Azder azhder at gmail.com
Sat Nov 5 00:03:39 UTC 2011


„повеќето“ е доволно, ако чекаме сите да се сложат само време ќе изгубиме.
договорете го, па и ако треба да собериме нова рата пари за киријата и сл.


Се читаме (Se chitame).


2011/11/4 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

>  On 04.11.2011 22:03, Vladan Popovic wrote:
>
> https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox
>
> Еве ги сликите, како што може да видите само една е од купатилото.
>
> Станот е прилично голем, има 3 соби со тераса на секоја соба, вкупно е
> околу 60тина квадрати. Се наоѓа овде.<https://maps.google.com/maps/ms?ll=41.996705,21.418072&spn=0.004649,0.010568&t=h&z=17&vpsrc=6&iwloc=0004b0eef2078eaa6deaf&msa=0&msid=203460782203185584944.0004b0eee770d4d4f1dfa>
> Договорот може да се склучи првично на 6 месеци и после, ако се е во ред,
> да се продолжи на колку сакаме. Цената е 220е ама може да ја спуштиме до
> 210 најверојатно, треба да плаќаме и данок од 8.8% + сметки би дошло до
> околу 250 евра месечно. *Нема градско парно*, сметките за вода биле околу
> 400-500 денари месечно и струја ако плаќаме најмногу 1000 денари ќе ни
> стигнат парите.
> Договорот е да плаќаме ќирија однапред, со тоа што пред да го земеме
> местото треба да дадеме една ќирија како гаранција, плус пола ќирија за
> агенцијата. Ако е 220 - 220*2 + 110 = 550 евра вкупно.
>
>
> Уште нешто. Луѓето од агенцијата кажаа дека треба да им кажиме што побрзо
> дали го земаме или не. Повеќето од луѓето се сложија да го земеме, доколку
> имате што било мислење пишете тука *што е можно ПОБРЗО* оти ќе ја испуштиме
> и оваа шанса како досега.
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111105/6d30eb32/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list