[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Nov 11 12:17:17 UTC 2011


>
> Дежурствата се реактивирани :)
>
>
Кој сака да биде дежурен нека се пријави.
Почнуваме од почеток. Првата недела е од 21-28, до тогаш сум јас.

поздрав
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/66aed067/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list