[2s.mk-friends] КИКА: Селидба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Nov 11 22:43:27 UTC 2011


On 11.11.2011 13:17, Vladan Popovic wrote:
>
>
>     Дежурствата се реактивирани :)
>
>
> Кој сака да биде дежурен нека се пријави.
> Почнуваме од почеток. Првата недела е од 21-28, до тогаш сум јас.
>
> поздрав
>

Затоа што пријавувањата од „искуство“ знаеме дека не функционираат многу 
добро, ја едитирав табелата и ја пополнив со оние што се јавија за КИКА 
1.0 дежурство. Доколку на некој не му одговара распоредот нека кажи тука 
АСАП.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111111/ec178138/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list