[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Арангел Ангов arangel at slobodensoftver.org.mk
Mon Nov 28 00:12:21 UTC 2011


2011/11/27 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Последниот состанок за оваа година е на 4-ти Декември. Тоа се паќа следната
> недела. Каде ќе го одржиме ?

Го закажувам состанокот за 4ти декември 2011 во 18ч во хаклабот.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list