[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat vo Skopje Hacklab (03.12.2011)

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Nov 28 19:58:08 UTC 2011


Листата на спонзори за настанов е затворена благодарение на:

- Ever Near: http://ever-near.com/ (Catering)
- Atomidata: http://www.atomidata.com/ (Coderetreat T-shirts)
- Siyelo: http://siyelo.com/ (Drunkup / Router)

Ако сте задоцниле и сакате да спонзорирате, направете донација директно
на Хаклаб-от: http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html и известете.

Капацитет на просторијата каде ќе бидат сесиите е 12 луѓе, и моментално
има уште 6 слободни места:
http://coderetreat-community.ning.com/events/global-day-of-coderetreat-in-skopje-macedonia.
Регистрациите се битни и поради наградите од глобалните спонзори: некои
ќе бидат за сите учесници а некои само за еден (ќе се прави
извлекување). Глобални спонзори се: PragProg, JetBrains, DNSimple,
Codeschool и можеби уште некој.

Повеќе инфо за настанот:
http://b10g.spodeli.org/2011/11/global-day-of-coderetreat-20-03122011.html


-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list