[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat vo Skopje Hacklab (03.12.2011)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 29 11:19:53 UTC 2011


2011/11/28 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
> Повеќе инфо за настанот:
> http://b10g.spodeli.org/2011/11/global-day-of-coderetreat-20-03122011.html

Ќе ги замолам само организаторите да им го испратат куќниот ред на
хаклабот на сите учесници. Во понеделник имаме друг настан и хаклабот
треба да е вратен во првичната состојба после завршувањето на
настанот.

http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4

Хепи хакинг!
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list