[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Fri Oct 7 12:40:37 UTC 2011


>
> Луѓе што се пријавија на листава, но не сме сигурни дали би донирале
> 20 евра месечно пошто не дојдоа на последните два состанока и не
> знаеме дали воопшто ќе доаѓаат:
> - - Христина
> - - Миопа
> (ако може да ми потврдите дека уште еднаш тука или приватно на мејл
> дека се уште сте заинтересирани, би било супер)
>

Сметајте ме за 20 евра месечно, ќе доаѓам почесто кога ќе имам повеќе време.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111007/4836f2b4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list