[2s.mk-friends] КИКА : Пауза

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Oct 11 16:23:38 UTC 2011


Официјално,

Поради тоа што просторот во ГеоИнститут каде што до сега беше сместена 
КИКА повеќе нема да може да го користиме, поради тоа што истиот е сега 
во сопственост на министерството за економија, сите активности во 
хаклабот КИКА сега за сега се паузираат.

Редовните активности ќе се активираат кога ќе најдиме нов простор, за 
кое што се надевам дека ќе биде АСАП (до идната недела).

Кога ќе се најди простор и ќе ја наместиме целата инфраструктура во 
новиот простор ќе пишам повторно на овој трид.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list