[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 24 00:07:22 UTC 2011


+1 Фино е местово :)

Гледам местото е сутерен/подрум... прашавте нешто комшии, галама,
останување до доцна? Без разлика што е одговорот на прашањево, јас сум
за, го пишав, чисто за да знаеме каков е ставот на газдите околу тие
работи.

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list