[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 26 21:00:37 UTC 2011


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 24.10.2011 13:19, Arangel Angov wrote:
> Жената рече дека не е проблем да остануваме до кога сакаме, наш ќе 
> си биде просторот.

Ок пошто сакаме да го зиаме местово, некој ќе треба утре после 5-6
саат да иде со газдарицата да се договорат деталите.

Нашите барања за договорот колку шо се сеќавам беа следниве:
- - една кирија унапред
- - рок за откажување: еден месец
- - договор за изнајмување на просторот на 3-6 месеци

Ако има некој нешто да дополни нека го пише сега.

Јас утре нема да можам да одам да го договорам ова па тој што ќе може
да оди нека ме контактира за да му дадам број и да се јавам на жената
да и објаснам дека ќе дојде некој друг. Ако не може никој тогаш некој
друг ден.
- -- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQEcBAEBAgAGBQJOqHT0AAoJEOJshBPknjYKqfsIAJdw8dy1prq9vvwH61Br6WGm
RLBlUeqvMO19QwnjEGF4R4KT828M3uCP+g39zj4iZjLkaZ25Ak/DqRZcRiRdbf5+
lG+wiVMXZX0Ya9RetJICKTPmVerx5LWJVyDEs7RpKJ5qUFQHxZIpspdiaM/3fJ1n
W1aiBeFfCbyZsQyAWlUAKp0xGmipmn64hNlYDLbjgjosIQoa3y69FekBxmeli+eM
96Aeelx5wx7FesjENL1Z+71wO4qmv8uiozV0/19tie2dbOfI1I73Jw9y3a/24DYG
7BAjMMU5TMOu2mThdIby8DVQWwwghNi6SYVd25N3Y1gfIYkuADWRRf7gpkk61sA=
=e6hi
-----END PGP SIGNATURE-----More information about the Ossm-members mailing list