[2s.mk-friends] Редовни состаноци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 30 21:33:27 UTC 2011


2011/10/28 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>>> Следниот се паѓа 8-ми Ноември.
>>
>> 6-ти

Ок, закажувам редовен состанок на 6ти во 18.00ч во Пиколо.

Се гледаме.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list