[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Tue Sep 13 16:46:35 UTC 2011


> 
> За тие што не се од Струмица, што порано се пријавите тоа полесно ќе ве
> собере некој со кола на патот према Струмица. Јас ќе возам една кола со
> +3 места во неа. За тргање дополнително ќе се договориме.
> 

Ако Дарко не иде, јас ќе бидам сам, без превоз. Ако има слободно место од Скопје, да дојдам до Скопје па да пополнам празно место во нечија кола, ако има.


Dalibor Sojic
dalibor.sojic at gmail.com
http://www.dalibor-sojic.infoMore information about the Ossm-members mailing list