[2s.mk-friends] 17-18 Септември НСНД Струмица

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Sep 15 15:50:29 UTC 2011


Вака стои работата со превозот, сега за сега одат 3 коли сигурни и тоа :

Арангел со Борис, Алекс, Владан;
Марија со Боки, Аждер, Гулич;
Дамјан со Тања, Стама, Новица.

Без превоз остануваат Зоки, Дарко (КУ) и Далибор (КУ).

Дали има уште некој што ќе оди и има кола ?

Тргаме во 9 во сабота ( секој што вози ќе си се договори посебно со 
патниците ) и ќе се чекаме некаде на излез од СК (ваљда на некоја 
бензинската на излезот ?). Патот : http://goo.gl/9bjNF

Бидиков спомна за идење, сигурно е тоа ?

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list