[2s.mk-friends] Хаклаб Дежурство

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 18 17:57:13 UTC 2011


Оваа недела дежурен е Јован (Чомбе). Пингај ја Тамара или Алекс за
клучевите.
On Jun 21, 2011 5:47 PM, "Aleks" <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> Во сабота ќе се работи хардвер, значи цел ден ќе сум таму. Ќе пишам мејл
> после за објава.
>
>
>
> On 06/21/2011 11:50 AM, Mite Mitreski wrote:
>> Јас ќе можам за Сабота, ќе го земам клучот во четврток
>>
>>
>> 2011/6/21 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com
>> <mailto:andrijeski at gmail.com>>
>>
>>
>>
>> 2011/6/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk <mailto:ufo at linux.net.mk>>
>>
>>
>> И онака тој ден електромагнетната радијација од остатоците од
>> сателитите во орбитата на земјата ќе има ефект врз електронската
>> опрема и ништо нема да може да работи, па ете, не мора да се
>> отвара.
>>
>>
>> Незнам за таква информација, ама лично гарантирам дека
>> електронската опрема ќе работи и на тој ден, како и сите други денови.
>>
>> Само дај го клучот на некој те молам.
>>
>> Едниот клуч е веќе кај Глиша (ако не се лажам), а другиот ќе го
>> предадам некому во четврток. Тоа не е никаков проблем.
>> Мејлов беше со цел да се најде замена на *дежурен.*
>>
>>
>>
>> --
>>
>> *Sasho Andrijeski*
>> Life Hacker
>>
>> Please think of your environment and switch to electronic
>> documents. Printing e-mails is usually a _waste_.
>>
>> The information contained in this email and any attachments is
>> confidential and may be subject to copyright or other intellectual
>> property protection. If you are not the intended recipient, you
>> are not authorized to use or disclose this information, and we
>> request that you notify us by reply mail or telephone and delete
>> the original message from your mail system.
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> <mailto:Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110918/567c60f8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list