[2s.mk-friends] Хаклаб Дежурство

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Sep 19 07:21:57 UTC 2011


2011/9/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Оваа недела дежурен е Јован (Чомбе). Пингај ја Тамара или Алекс за
> клучевите.

Бандо, јас не сум во Македонија.
Нека ме смени некој, па ќе го вратам дежурството.

ПОЗДРАВ


More information about the Ossm-members mailing list