[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 9 06:26:14 UTC 2012


Полека доаѓа време за НСНД Охрид. Се договоривме дека ќе го правиме
почеток на јуни.

Ко што гледам можеме 1ви и 2ри или пак 8ми и 9ти јуни.

Набрзо ќе треба да почнеме да бараме и сместување.

Пишете што мислите за датумите па треба да пишеме мејл до nsnd листата
за да можат да си планираат сите што не се од Македонија.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list