[2s.mk-friends] НСНД Белград 21-22.04.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 10 10:42:14 UTC 2012


Ај пријавувајте се на вики на кој му треба смештај, прашуваат
домаќините за да резервираат на време.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list