[2s.mk-friends] мобилност на млади низ хаклаби во европа

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Aug 31 14:27:51 UTC 2012


Веќе е разговарано на оваа тема. Наскоро ќе има и конкретна соработка
со Викимедија за ова но во меѓувреме можеме на една сесија во КИКА да
разгледаме програми на ЕУ (и други донатори) за мобилност на млади кои
веројатно може да се искористат за да поминете некое време во Загреб,
можеби Белград или во Виена, Берлин и на други места каде постојат
хаклаби а земјите се во ЕУ.

Дали има заинтересирани да слушаат таква сесија? Ако има, јас ќе
повикам една пријателка која може да ги презентира ресурсите кои
можете да ги искористите за да најдете таков програм.

поздрав


More information about the Ossm-members mailing list