[2s.mk-friends] Hacker Exchange - Bryan rooter.is во Скопје

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Dec 3 17:23:08 UTC 2012


2012/12/3 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Ако има желба да оддржи една кратка презентација за rooters да закажеме
> некој термин во хаклаб во среда. Дали е слободен хаклабот да речеме од 19ч
> во среда?

Курсот за програмирање заврши минатата среда, па хаклабот е слободен.
Барем што се однесува до курсот, ако нешто во меѓувреме е испланирано
не сум информиран.


Баже


More information about the Ossm-members mailing list