[2s.mk-friends] ehsm конференција

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 6 07:38:46 UTC 2012


http://ehsm.eu/

изгледа интересно, се случува во Берлин во исто време со CCC - 28-30
декември.

на нснд листата веќе гледам дека има интерес од луѓе за идење уште оваа
година, па може да размислиме за следната :)

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121206/2aa24958/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list