[2s.mk-friends] кика библиотека

novica novica at on.net.mk
Tue Dec 11 21:40:32 UTC 2012


има многу нови книги во хаклаб.

а и кога е крај година убаво е некој да направи попис на сите книги во 
библиотеката во кика. да видиме што фали и што е ново.

-- 
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list