[2s.mk-friends] хаклаб сабота, водомер

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 21 01:05:22 UTC 2012


Прееска во хаклаб дојде една од комшиките и замоли во сабота во 9 
сабајле некој да биде присутен дека ќе дошле од водовод да проверат каде 
и во каква состојба се водомерите.

Водомерот за овој стан е најверојатно во подрум, бидејќи внатре колку 
гледавме не е.

Дали некој ќе може да дојде во сабота сабајле тоа време?
И да ја запише состојбата на водомерот за да провериме до кај сме. Можно 
е со години да не е мерено.-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list