[2s.mk-friends] хаклаб сабота, водомер

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Dec 21 18:18:31 UTC 2012


Јас имам клуч, но би замолил некој друг ако може да се најде со Миша што
има клуч да му даде оти не сум во можност да излегувам вечер.

Миша, ако никој не се јави, пиши ми и ќе го донесам некадо во град вечер.

Поздрав
On Dec 21, 2012 6:26 PM, "Misha Popovikj" <popmisa at gmail.com> wrote:

> Јас ќе дојдам. Од каде да земам клуч за хаклаб т.е некој да ми донесе
> денес после 21ч некаде во град.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121221/ca523ae0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list