[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Dec 29 22:51:36 UTC 2012


еве ги белешките од минатиот состанок:
http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-20121023

таман имаме време за празнициве да разгледаме што сме напраиле од тоа
што сме се договориме и да размислиме околу дневниот ред на следниот
состанок.

пишете тука што би сакале да се дискутира покрај следниве работи:
- Предлог нови членови од куќен ред за дискусија
- Финансии
- Предлог за нови активности?
- Пиво/чај afterwards?

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list