[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

SasPes saspes at gmail.com
Wed Feb 1 07:09:26 UTC 2012


+1 Ако треба помош слободно пишете ;)

Поздрави,
Сашко

On 01.02.2012 00:17, Дарко Стојковски wrote:
> On 02/01/2012 12:02 AM, Dalibor Sojic wrote:
>> Јас (а верувам и Дарко) сме ЗА... Организација би било ваљда опет у 
>> Народна техника... да видиме заинтересираност на остали... да најдеме 
>> публика :)
>>
>>> Дали има заинтересираност за организирање на НСНД оваа година во 
>>> Куманово ? (Кумановци јавете се)
>>>
>>> Доколку се организира, тоа треба да биде во февруари, исто ко и лани.
>
> Да заинтересирани сме да организираме, баш мислев да пишам пред некој 
> ден на ирц да прашам кога има термин слободен.
>
> Ок, вака стојат работите Народна Техника ни е на располагање, таму 
> имаме инфраструктура (мрежа, струја, а и подобро грејање од лани би 
> требало да имаме оваа година).
>
> Brainstorm now!
>
> прво што ми паѓа на памет,
> дали да правиме пак 2 дена само еден:
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120201/5b62ac56/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list