[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Azder azhder at gmail.com
Thu Feb 23 13:59:58 UTC 2012


Чекајте сега, квалификации како утре и 10 се непрецизни, одма ќе има
недоразбирање/тролање
Значи тргнуваме во Сабота наутро во 10 од Лукоил Автокоманда?

Еве ја сум +1 без кола.


Се читаме (Se chitame).


2012/2/23 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> >> 2012/2/22 Dalibor Nasevic<dalibor.nasevic at gmail.com>:
> >>>
> >>> +1 (ми треба превоз)
> >>
> >> +1 има кола (јас, владан и алекс +1 слободно место)
> >>
> >> Утре збирно место во 10 саат на бензинската ЛУКОИЛ во автокоманда
> >
> >
> > Јас сабота нема да може да дојдам, натпреварот по Робомак ми е во
> сабота, ќе
> > одам само во недела :)
>
> moze dalybr mesto aleks vo sabota.
> se e u redu so mene, osven sto nemam pari :) ama ke najdam nekoja
> stotka za benzin, ke jadam ovosje :)
>
> --
> Владан
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120223/14a212d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list