[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 24 16:19:56 UTC 2012


2012/2/24 Dalibor Sojic <dalibor.sojic at gmail.com>:
> Кафана од кој тип сакате? Со многу народ, или може нешто од "затворен тип"?

Мене ми остана у todo да идам у таа нај јаката кафана кај што не
отидовме минатата година пошто не резервиравме на време. Се надевам
дека нема да извисиме и оваа година :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list