[2s.mk-friends] Отуѓување

Dalibor Sojic dalibor.sojic at gmail.com
Sat Feb 25 23:14:10 UTC 2012


А зашто дискусијава не се води на тема "НСНД Куманово", него на "Отуѓување"? Може да биде погрешно сфатено евентуално.


More information about the Ossm-members mailing list