[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Azder azhder at gmail.com
Mon Feb 27 12:59:20 UTC 2012


Кои работи ми се познати до сега:

Ќе има НСНД во Штип оваа година (попрецизен датум не е даден) и има
стравување од повторување на минатогодишнете проблеми ако се одржува во
факултетот и нема писмено одобрување.

Сега за сега не ми изгледа лесно за некој да се одлучи да дојде :/


Се читаме (Se chitame).


On Mon, Feb 27, 2012 at 13:47, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> On 02/27/2012 10:40 AM, Arangel Angov wrote:
>
>>
>> Значи сакаме ова да го организираме како што треба, не сакаме да биде
>> договорено со некој само усно.
>>
>>
> +1
>
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**mailman/listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120227/4dd97cbe/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list