[2s.mk-friends] Android часови

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Tue Jan 17 13:50:39 UTC 2012


2012/1/17 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Дајте еден термин да видиме Гемо каков предавач е :)

Не реков дека часови за манекенство ќе држам, туку Андроид. :)

јк. Немам некоја посебна методика али who cares... сигурно имам
подобра од .. некои други. :))

Утре ќе дојдам во Хаклаб да напрајме мега-агенда и сето тоа, овај да,
успешно реализираме.
Ќе донесам пиво да го поткупам дедо Дамјан.

Чао.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list