[2s.mk-friends] Android часови

Azder azhder at gmail.com
Tue Jan 17 14:03:54 UTC 2012


Не е, за манекенството уствари има што да се предава :)

Се читаме (Se chitame).


2012/1/17 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>

>
>    Часови за манекенство и Андроид не е исто ?
>
>
> 2012/1/17 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>
>
> 2012/1/17 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>> > Дајте еден термин да видиме Гемо каков предавач е :)
>>
>> Не реков дека часови за манекенство ќе држам, туку Андроид. :)
>>
>> јк. Немам некоја посебна методика али who cares... сигурно имам
>> подобра од .. некои други. :))
>>
>> Утре ќе дојдам во Хаклаб да напрајме мега-агенда и сето тоа, овај да,
>> успешно реализираме.
>> Ќе донесам пиво да го поткупам дедо Дамјан.
>>
>> Чао.
>>
>> --
>> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
>> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
>> GnuPG: 754AC43D,
>>
>> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
>> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120117/fa2afb74/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list