[2s.mk-friends] Android часови

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Jan 17 14:50:06 UTC 2012


Утре кујната е слободна после 8, такада планирајте тоа време, или тоа
уствари или пред 6 :) ама најверојатно после 8.

>
> Ако некогаш се десат часовите, за тролови ќе има посебни услови за
> престој (не дека забранувам - нешто како Шенген ќе дојди).

Како тразнит боље :)

-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list