[2s.mk-friends] Идеи за настани за следната недела (09.07-15.07 2012) во Кика

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jul 8 15:33:11 UTC 2012


Здрво,

Од утре па до 15ти јас сум дежурен во хаклаб, па пишете ако имате идеи
што да правиме или да кажете што сакате да правиме.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list