[2s.mk-friends] Wiki-sredba vo vtornik vo Haklab

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jul 10 14:23:20 UTC 2012


2012/7/10 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Слободан, вторник е 10 јули 2012 година. Јас сум во хаклаб и ќе бидам тука,
> така што отворено е. Кога ќе дојдеш ќе ти дадам клуч да си направиш копија.
>
> Ако можеш само помини околу 18, 18:30 часот да ги средиме овие технички работи.

Да дадеме клуч или да го додадеме состаноков во редовната програма во
Кика и дежурниот да си брка работа?

> А можеш да објавиш и на блог и твитер дека ќе има вики средба.

Објавено на блог, рашорете ги вестите
http://b10g.spodeli.org/2012/07/10072012-1930.html

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list