[2s.mk-friends] Предлог за донации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 12 18:27:41 UTC 2012


On Jul 12, 2012 3:28 PM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Откако ги добивме новите чашите и шољите за кафе во хаклаб подарок од
> Ана повеќе луѓе спомнаа дека би сакале такви чаши да си купат за на
> дома и на работа и сл. па ја отворив страницата на викито кај што би
> можеле да се додадат сите заинтересирани кои што сакаат да го поддржат
> хаклабот и да си добијат шоља за кафе со логото на КИКА (хинт: на
> викито има слика од шољата).
>
> Цената за да се направи една шоља е околу 100 мкд, ние би ја давале за
> 200 мкд со тоа што 100 мкд би останувале во фондот за КИКА.

Предлагам шољите да бидат 250 денари.

100 за изработка, 150 за КИКА.

Поздрав,
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120712/e75d7aa8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list