[2s.mk-friends] Предлог за донации

Newk newkdukem at gmail.com
Fri Jul 13 06:35:01 UTC 2012


> Јас се сложувам. (Jas se slozhuvam.)

Мислам дека доволно беше со латиницата.
Инаку и јас се сложувам за да бидат 250 денари.

Оф топик:
Арангел, другпат викај за на пиво :)


More information about the Ossm-members mailing list