[2s.mk-friends] Предлог за донации

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 13 17:28:24 UTC 2012


> Се троламе. (Se trolame.)

Само да кажам дека вакво понашање на листава нема да се толерира. Ако 
имате нешто да си кажете кажете си го тоа на фејсбук, твитер или привате 
мејл. Никого не го интересира ова.

Задржете се на темата.


-- 
дамјан

More information about the Ossm-members mailing list