[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Jun 1 19:56:33 UTC 2012


Јас + Саше, двокреветна соба. Идеме со кола, има место за уште двајца,
Тамара спомна дека сака, така што - за уште еден. Музиката у кола ја бира
шоферот :)

On Fri, Jun 1, 2012 at 8:39 PM, Gorjan Petrovski <mogi57 at gmail.com> wrote:

> Никола иде со мене :) Како и Јованка. Неам више место у кола. Ај наздравје
> :)
>
> 2012/6/1 Newk <newkdukem at gmail.com>:
> > Count me in.
> > За детали, дополнително ќе пишам.
> >
> > Никола
> >
> > 2012/6/1 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
> >>
> >> +1 за спиење, сеедно ми е каква соба. За превоз чекам пинг, ќе ви пишам.
> >>
> >>
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> >> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >>
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120601/c6ed3453/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list