[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jun 3 22:16:30 UTC 2012


+ 2-ца (Јас и Илина), ни треба сместување, двокреветна соба/апартман.
Имаме превоз + 2 празни места во колата.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list