[2s.mk-friends] Домен на физичко лице?!

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 4 18:15:52 UTC 2012


> ух, изгледа премногу барам.
> премногу е убаво за да биде вистинито: online регистрација.

наводно, се спремаат драстични промени во работата на Марнет.
Што ќе биде ќе видиме.

пс.
не топ-постирајте, пишува во Бонтонот зошто/како


--
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list