[2s.mk-friends] Предлог презентација за НСНД Охрид

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Jun 6 02:07:16 UTC 2012


Здраво,

гледам дека пак имало средновековни колежи на ирц за дундерите во
пајтон, интерфејсите, специјалните методи и api-то.
Имам идеја за одлична презентација (не е моја оригинална) која еднаш и
за сите времиња ќе ги разјасни сите мистерии.

-- Why python has special methods and why in the world would I use
them anyway? --

Баже


More information about the Ossm-members mailing list