[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Jun 6 07:43:55 UTC 2012


Еве и јас тука да пишам:

+1 превоз и сместување.

кој има празно место за превоз да се јави и да пополниме.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list