[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Azder azhder at gmail.com
Wed Jun 6 10:20:25 UTC 2012


Епа еве мене пишете ме за празно место, ситен сум и (во главно) ќутам в
кола.

Па, кажете да знам да сменам во викито.

Се читаме (Se chitame).


2012/6/6 Marko Doda <marko at lugola.net>

> Чомбе има едно празно место, Даме има две празни места доколку ништо не е
> сменето, не се враќа он ама не е проблем за назад зашто Стама се враќа со
> две празни и Уфо со две празни.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120606/5c801676/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list