[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Jun 7 12:59:52 UTC 2012


2012/6/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:

> Поминете од Кика да го земете знамето, инфраструктурата и уште нешто ако ви
> текнува од лани.

Ако господ дозволи, со компјутерот тргам во сабота наутро и се враќам
во сабота навечер.

Во петок кога ќе ја поставувате инфраструктурата и ќе видите дека
нешто фали од Хаклаб или општо пишете. Има најавено 40+ луѓе, треба
min. 2 wifi AP-ти и по можност два извори на интернет.


More information about the Ossm-members mailing list