[2s.mk-friends] Групно идење на Прометеј после

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Thu Jun 7 17:27:42 UTC 2012


Јас колку гледам од осми ЈУЛИ е тоа

sent from a mobile device
On Jun 7, 2012 6:35 PM, "Marko Doda" <marko at lugola.net> wrote:

> Од утре ќе почне Прометеус да се прикажува во Милениум па ако не да се
> собереме да идеме некој ден другата недела.
>
> http://kinomilenium.mk/?p=464
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120607/191d9907/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list