[2s.mk-friends] Хардверот во хаклаб

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Jun 7 18:02:09 UTC 2012


Дечки, може да ги замолам сите кои што ќе работат со хардверот и алатот 
како и што ќе земаат делови од кутиичките, да ги вратат после на место, 
сега има неколку штрафцигери расфрлано низ хаклаб како и неколку кутии 
со елементи.

ktnxbai.

</rage>


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list