[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Jun 7 20:22:14 UTC 2012


> Земавме продужни, мрежни кабли, свичеви и проектор.
>
> Утре ќе го земам од Зоки 4g уредот.
>
> Ако може некој да земе WiFi рутер, и бекап Неотел Alvarion би било супер.

Јас како што разбрав ќе има уште некој што ќе носи од Неотел интернет.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list