[2s.mk-friends] Arbeitsbesprechung @ КИКА: Среда 13 јуни

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jun 10 22:17:57 UTC 2012


2012/6/10 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> http://www.proz.com/kudoz/german_to_english/management/1914032-arbeitsbesprechung.html
>
> Секоја втора среда во КИКА. Да видиме што праиме, како го правиме/не
> правиме, што треба да напраиме за да функционира хаклабот.
>
> Кој сака во среда во 18.00ч се гледаме таму.

Која е втора среда? Оваа, наредната или таа што помина пред две среди?

Нека биде секоја среда. Оваа нема да можам да дојдам јас, ама секако
останатите членови,
ентузијати, присутни и сите кои се заинтересирани за активностите и
настаните во КИКА се добредојдени.

Записник, багови во редмајн, предлози и нови активности. Со наплив од
ентузијазам и инспирација од штотуку завршениот НСНД Струга!

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list