[2s.mk-friends] Arbeitsbesprechung @ КИКА: Среда 13 јуни

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jun 10 23:42:08 UTC 2012


2012/6/11 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/6/11 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>
>> Која е втора среда? Оваа, наредната или таа што помина пред две среди?
>
> Оваа, 13ти па 27ми беше предлогот, може да се договориме оваа среда како
> понатаму.

Ок. Поради континуитет, мојот предлог е да се случува секоја среда. Па видите
како ќе се договорите на состанокот.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list