[2s.mk-friends] Групно идење на Прометеј после

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 11 07:36:31 UTC 2012


On Thu, Jun 7, 2012 at 7:40 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> „премиера 8 Јуни“

Мој предлог е да одиме во среда после Arbeitsbesprechung во хаклаб,
значи можеме од 20.00ч или од 22.30ч во зависност од тоа колку ќе
заглавиме.

Кој е за, нека дојде во КИКА во среда.
--
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list